Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:

Bungalow park De Goudsberg Lunteren

Bungalow park De Goudsberg Lunteren

Midden in Nederland bevindt zich bungalowpark De Goudsberg in Lunteren. Vanuit De Goudsberg kunt u vele activiteiten ondernemen, zoals wandelen of fietsen in het bosrijke  en groene hart de Veluwe, naar het middelpunt van Nederland wandelen, zwemmen in het Lunterse Bosbad of lekker shoppen in naastgelegen Ede, Veenendaal of Amersfoort.

Komt u voor de rust, of juist een gezellige vakantie met het hele gezin, bungalowpark De Goudsberg is het centrale punt. In verband met onze parkregels zijn vrijgezellenfeesten of andere luidruchtige bijeenkomsten niet gewenst.

Op bungalowpark De Goudsberg Lunteren worden met regelmaat vakantiewoningen te koop of te huur aangeboden. Op deze website kunt u in contact komen met de woning eigenaren en de mogelijkheden bespreken van aankoop of huren een vakantiebungalow.

Let op: onze website heeft geen commerciele belangen, en bieden bungalows alleen als service aan voor de eigenaren die lid zijn van VvE de Goudsberg. Wij zijn op geen enkel gebied aansprakelijk voor gemaakte afspraken met de eigenaren, of de staat van de aangeboden bungalows. Bij onenigheid verwijzen wij u te alle tijden naar de eigenaar, of met de partij waarmee u afspraken mee heeft gemaakt.